Kindercoach Praktijk Pukkewouterland

Pukkewouterland

Het ontstaan van een mooie droom.

Toen ik nog in Zuid-Afrika woonde was, ik werkzaam in een crèche waar 120 kinderen dagelijks opgevangen werd. Ik toen al een visie had om een plek te creëren waar kinderen zich veilig en geborgen mogen voelen. Want dat was niet hoe er met kinderen omgegaan werd in die tijd. Ik zelf kom uit een gezin waarin ik emotioneel, lichamelijk en geestelijk mishandeld werd. Daar wilde ik een verschil in maken door kinderen te leren weerbare, sterke individuele flexibele volwassenen kunnen worden.

Begeleiding door Rene

Soms vergt ouderschap veel van ons en zitten we met ons handen in de haar en weet niet meer hoe we het gedrag van een kind om kan buigen. Is dit heel herkenbaar, dan bent u bij de juiste persoon. 

Het kind neem de kindercoach mee op ondekkingstocht in zijn of haar wereld. Met begeleiding en leuke methodieken komt het kind zelf tot een "aha"! moment. 

Klik op de link hier onder voor een vrijblijvend intakegesprek.


Vergoedingen

Sinds 1 november 2022 heb ik een samenwerking met ZorgRondom. Hierdoor zijn vergoedingen mogelijk voor ouders met kinderen woonachtig in Amersfoort, Hoogland en de randgemeenten rondom Amersfoort en Utrecht West. Wil je graag door mij geholpen worden? Dat kan door het proces starten via de knop hieronder. Vul het formulier in en geef duidelijk aan dat je hulp van mij wilt. Een verwijzing van de huisarts is nodig. Samen met ZorgRondom plannen we een startgesprek en maken we een plan. Na goedkeuring kunnen we starten met het plan.